Voor ouders

In aanloop naar de 50e verjaardag van Koningin Máxima roepen we heel Nederland op om zich extra in te zetten voor muziekonderwijs. Namelijk, door muziekmomenten op school, thuis óf in de regio te laten zien! Willen jij en je kids een muzikaal kaarsje op de taart aansteken? Deel dan een video waarin jullie bezig zijn met muziek op Facebook, Instagram, Twitter óf LinkedIn o.v.v. #50dagenmuziek en @meermuziekindeklas. Je video komt dan op onze website te staan en wordt onderdeel van het cadeau voor Koningin Máxima.


Wist je dat muziek kinderen kan helpen in hun ontwikkeling? Het draagt bijvoorbeeld bij aan de creativiteit, de sociale vaardigheden en de motoriek. Daarom zetten wij ons in voor structureel muziekonderwijs voor alle basisschoolkinderen in Nederland en het Caribisch gebied.


Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten rondom muziekonderwijs op de basisschool? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief voor ouders! Of ga naar onze website voor muzikale tips en meer informatie over de effecten van muziekonderwijs.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief »